Velkommen til Slettebakkens nye attraktive boligområde

ByBo AS har siden 2006 vært involvert i område- og boligutbygging på Slettebakken. Et av resultatene er et attraktivt og urbant boligområde med flotte grøntarealer like i nærheten av Bybanen.

Bjerknes Park er Bybo sitt nye boligprosjekt på Slettebakken, som består av fire bygg med underliggende garasjeanlegg. Nå lanserer vi det tredje og siste salgstrinnet som består av 29 store leiligheter med passivhusstandard. Her får du de samme gode kvalitetene som i de første 2 trinnene og hele 7 forskjellige leilighetstyper å velge mellom. Valgmulighetene er mange - alt fra praktiske 2-/3-roms til store familievennlige 4-roms leiligheter. Alle boligene er vestvendte med store, solrike balkonger/terrasser og fantastisk utsikt mot Løvstakken og Bergensdalen.

Park, bybane og friluft rett utenfor døren

Bjerknes Park ligger sentralt til i parken ved Bybanen og nær et ­mangfold av friluftsområder, byfjell, fritidstilbud og andre ­servicetilbud. Her er turveier, sykkelstier og busstopp like ved Bjerknes Park. Dette sammen med Bybanen sørger for enkel ­kommunikasjon både sør- og nordover.

Som boligtilbyder er det viktig for oss å levere flotte boligprosjekter med gjennomtenkte løsninger. På Bjerknes Park oppsummeres mye erfaring for at du skal finne den rette boligen for deg og din familie. Vi håper du finner noe som faller i smak.

Kjetil Helland
Daglig leder
ByBo AS


Tlf. 90 22 77 77 DNB Eiendom Nybygg

Thor-Kristian Johannessen, Megler, Tlf. 91 68 86 55
Therese Fimland, Megler, Tlf. 977 24 706
Erlend Hauglid , Eiendomsmegler, tlf. 92 61 70 70